Att jobba hos oss

Vill du jobba på ett företag som siktar på att bli ledande i Sverige på säker kommunikation? Hos oss får du både jobba med den senaste tekniken och vara delaktig i affärsprocesserna. Här blir du en viktig individ i ett sammansvetsat team med korta beslutsvägar.

Kompetens är vårt viktigaste konkurrensmedel. Och för att en människa ska utvecklas, både yrkesmässigt och som person, krävs det att hon eller han hela tiden skaffar sig ny kunskap. Det är därför som våra anställda är så viktiga för oss. Deras utveckling stärker helt enkelt vår konkurrenskraft.

Din kompetens och utveckling är som sagt var avgörande för vår framtid. Men hos oss räcker det inte att du är specialist på ett område. Oavsett hur hög spetskompetens du än har. Du måste också kunna förklara dina lösningar på ett begripligt sätt. Och för att kunna göra det är det viktigt att du förstår människor, hur olika individer reagerar och hur man arbetar i grupp. På Sourcecom jobbar vi kontinuerligt med att utveckla både vår tekniska och vår personliga kompetens.

Låter det här intressant? Du får gärna skicka en ansökan med cv till oss eller höra av dig på telefon för en förutsättningslös diskussion.